Σας ενημερώνουμε ότι η 3η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα “Δίδυμος Κύηση Up to Date, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, ώρα 10:00 έως 15:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.
Την ημερίδα διοργανώνει το τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ και η Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Εμβρύου. Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο κ. Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μ/Γ  και Περιγεννητικής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Διάγνωσης & Θεραπείας του Εμβρύου, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στην Ιατρική και Βιολογία, Διευθυντής Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου ΙΑΣΩ. Σκοπός της ημερίδας είναι να καλύψει τις εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας, εστιάζοντας στη δίδυμο κύηση.
Εκτός των διακεκριμένων Ελλήνων ομιλητών, θα έχουμε την τιμή να έχουμε κοντά μας τον Καθηγητή Isaac Blickstein, MD, από το Ισραήλ και την Dr Eftichia Kontopoulos, MD και  τον Dr Ruben Quintero, MD από τις Η.Π.Α..

 Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6383949 (Μαρίζα Καμηλάρη – Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Για την ενημέρωση σας επισυνάπτεται το προκαταρκτικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα σε μορφή PDF

3η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα “Δίδυμος Κύηση Up to Date” (5/5/2018