Προγεννητική Διάγνωση και Θεραπεία του Εμβρύου (18/5/2019)

Την ημερίδα διοργανώνει το τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Διάγνωσης και Θεραπείας του Εμβρύου.

Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα της Mediterranean Association for Ultrasound in Obstetrics kai Gynecology (MED – UOG).

Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο κ. Αριστείδης Αντσακλής, MD, PhD, FRCOG (Hon.), Καθηγητής Μ/Γ και Περιγεννητικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Διάγνωσης & Θεραπείας του Εμβρύου, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στην Ιατρική και Βιολογία, Διευθυντής Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου ΙΑΣΩ.

Σκοπός της Ημερίδας είναι να καλύψει τις εξελίξεις στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας, εστιάζοντας στην προγεννητική διάγνωση και θεραπεία του εμβρύου.

Για τις ανάγκες της ημερίδας, εκτός των διακεκριμένων Ελλήνων ομιλητών, θα συμμετέχουν και ειδικοί ιατροί στον τομέα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής από την Ευρώπη.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6383949 (Μαρίζα Καμηλάρη – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Κατευθυντήριες Οδηγίες και Πραγματικότητα Από τη σύλληψη στη γέννηση (1-3/11/2019)

Κατευθυντήριες Οδηγίες και Πραγματικότητα. Από τη σύλληψη στη γέννηση

Ξενοδοχείο The Met, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία 01-03/11/2019

Το συνέδριο διοργανώνεται από τη South East European Society of Perinatal Medicine σε συνεργασία με την Γ’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Διευθυντής: Απόστολος Π. Αθανασιάδης