Πανελλήνιο Συνέδριο Ουρογυναικολογίας (26-28/5/2022)

Η Πανελλήνια Εταιρεία Ουρογυναικολογίας και η Ελληνική Εταιρεία Ουρογυναικολογίας & Διαταραχών Πυελικού Εδάφους  σε συνεργασία με  την  Α΄ & Β’  Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Ε.Κ.Π.Α., διοργανώνουν το νέο διευρυμένο  «Πανελλήνιο Συνέδριο Ουρογυναικολογίας», που στις 26-28 Μαΐου 2022, στην Αθήνα στο Crowne Plaza hotel

Ο σχεδιασμός του προγράμματος του «Πανελλήνιου Συνεδρίου Ουρογυναικολογίας», έγινε στοχεύοντας στο να προσφέρει ανακεφαλαίωση των υπαρχόντων γνώσεων για την δημιουργία μιας βάσης γνώσεων αλλά και ερεθισμάτων για τους νέους συναδέλφους αλλά και μία τεκμηριωμένη ενημέρωση για της τελευταίες εξελίξεις στην ουρογυναικολογία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κλινικά φροντιστήρια, διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και state of the art διαλέξεις, προσφέροντας ενημέρωση, εμπειρία αλλά και ερεθίσματα για την περαιτέρω προαγωγή της έρευνας στη χώρα μας.

 

Πληροφορίες Εγγραφές: https://mdcongress.gr/event/panellinio-synedrio-oyrogynaikologias-2022/

12ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας (28-29/5/2022)

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 12ου Παγκρήτιου συνεδρίου Μαιευτικής και Γυναικολογίας που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαΐου στα Χανιά.

Το 12ο Παγκρήτιο συνέδριο Μαιευτικής Γυναικολογίας διοργανώνεται από τη ΜαιευτικήΓυναικολογική εταιρεία Κρήτης σε συνεργασία με τη Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου στις 28 και 29 Μαΐου του 2022, στα Χανιά της Κρήτης. Σκοπός του επιστημονικού αυτού συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Μαιευτήρων Γυναικολόγων, των Ιατρών άλλων ειδικοτήτων, των Μαιών και των Φοιτητών για τις εξελίξεις στην πρόληψη- διάγνωση- αντιμετώπιση των μαιευτικών και γυναικολογικών παθήσεων που συναντάμε στην καθ’ ήμερα κλινική πράξη. Η πλούσια θεματολογία του συνεδρίου καλύπτεται από διακεκριμένους ομιλητές με γνώση και εμπειρία στα σχετικά αντικείμενα που προέρχονται από τα ελληνικά πανεπιστήμια, τα νοσοκομεία της Κρήτης και τον ιδιωτικό χώρο.

Η Μαιευτική- Γυναικολογική Εταιρεία Κρήτης ιδρύθηκε το 1992 στο Ηράκλειο και συμπληρώνει φέτος τα 30 χρόνια λειτουργίας. Έχει οργανώσει διάφορα σεμινάρια, ημερίδες και άλλες επιστημονικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τις Μαιευτικές- Γυναικολογικές Κλινικές των Νοσοκομείων της Κρήτης. Εκ μέρους του Δ.Σ. της εταιρείας και της οργανωτικής επιτροπής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους διακεκριμένους προέδρους και ομιλητές του συνεδρίου. Η παρουσία σας θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Μαιευτική Αιμορραγία Διεισδυτικός Πλακούντας: Διαχείριση και  Αντιμετώπιση Βήμα-Βήμα (1-2/10/2022)

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μήτρας-Πλακούντα με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας  προσκαλεί στην Επιστημονική Εκδήλωση: “Μαιευτική Αιμορραγία Διεισδυτικός Πλακούντας: Διαχείριση και  Αντιμετώπιση Βήμα-Βήμα“, που θα πραγματοποιηθεί 1 και 2 Οκτωβρίου 2022, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του “ΙΑΣΩ”.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου μας περιλαμβάνει ομιλίες και διαδραστική παρακολούθηση χειρουργείων Διεισδυτικού Πλακούντα (Placenta Percreta) την πρώτη ημέρα, ενώ την δεύτερη ημέρα Hands On, όπου δίνεται η δυνατότητα εκπαίδευσης σε τεχνικές αναγνώρισης αλλά και ελέγχου της Αιμορραγίας με την εκπαίδευση στις Αιμοστατικές Ραφές B-lunch και στην εφαρμογή του Bacri Balloon.

Πληροφορίες Εγγραφές : https://mdcongress.gr/event/maieutiki-aimoragia2022/

Συνέδριο Παθολογίας Τράχηλου (4-6/11/2022)

Η Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης και Παθολογίας τραχήλου και το Hecpa Group , διοργανώνουν στις 04 με  06 Νοεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Du Lac το Σεμινάριο – Συνέδριο Παθολογίας Τράχηλου στα Ιωάννινα.

Το συνέδριό μας είναι η κατ’ εξοχή εκδήλωση της κλινικής παθολογίας τραχήλου και κυτταρολογίας στην χώρα μας, όχι μόνο διότι βασίζεται στην αναγνωρισμένη πλέον από τους περισσότερους, Μάθηση δια του Προβλήματος (Problem Based Learning), αλλά και διότι εμπλουτίζεται με δημοσιευμένο και συναφές ακαδημαϊκό έργο που κάθε χρόνο παράγεται στην Ελλάδα.

Πληροφορίες – εγγραφές : https://mdcongress.gr/event/colposcopy2022/