Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία, που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Οκτωβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Ελπίζουμε ότι μέχρι τότε θα έχει βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση με την πανδημία και θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά μετά από πολύ καιρό. Πάντως, σε κάθε περίπτωση έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ώστε το συνέδριο να διεξαχθεί με περιορισμένη φυσική παρουσία, στην περίπτωση που οι οδηγίες του ΕΟΔΥ το επιβάλουν και ταυτόχρονα με διαδικτυακή μετάδοση.

Στο φετινό Συνέδριο μας θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία οι πρωτοπόροι στον τομέα καθηγητές, Kypros Nikolaides, Neil Sebire, Yves Ville, Basky Thilaganathan, Kurt Hecher, Tom Bourne, Rabih Chaui, Froyman Wouter και Elisabeth Ebstein, καθώς και διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει όλους τους τομείς που μας απασχολούν στην καθημερινή πράξη, ενώ παράλληλα θα δοθούν διαλέξεις για την πλέον πρωτοποριακή έρευνα.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή όλων με προφορικές κι αναρτημένες ανακοινώσεις. Οι καλύτερες απ’ αυτές θα βραβευθούν λαμβάνοντας χρηματικά έπαθλα.

Οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης με το σύστημα υπερηχογραφικής προσομοίωσης OPUS. Τέλος στις εργασίες του Συνεδρίου θα περιλαμβάνεται το σεμινάριο Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας IOTA, από το οποίο θα δοθεί πιστοποίηση.

Θα χαρούμε να σας δούμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη και να μοιραστούμε μαζί σας τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της υπερηχογραφίας στη Μαιευτική Γυναικολογία.

 

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία (1-3/10/2021)