Το Webinar με τίτλο “Κυτταρομειωτική χειρουργική και περιεγχειρητική ενδοπεριτοναϊκή χημειοθεραπεία στον τοπικά προχωρημένο γυναικολογικό καρκίνο (web event)”  διοργανώνεται διαδικτυακά το ΣΆΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΐΟΥ 2021, από το ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΉΣ
ΟΓΚΟΛΟΓΊΑΣ & ΜΑΣΤΟΛΟΓΊΑΣ σε συνεργασία με την Β’ ΜΑΙΕΥΤΙΚΉ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΉ ΚΛΙΝΙΚΉ Α.Π.Θ. και τελεί υπό την αιγίδα της PSOGI ( THE PERITONEAL SURFACE ONCOLOGY GROUP INTERNATIONAL).
Στόχος του WEBINAR είναι η παρουσίαση των σύγχρονων δεδομένων της διάγνωσης και της αντιμετώπισης του τοπικά προχωρημένου γυναικολογικού καρκίνου.
Επίτιμοι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι οι Dr. Paul H. Sugarbaker, πρωτοπόρος στην κυτταρομειωτική χειρουργική και στην περιεγχειρητική ενδοπεριτοναική χημειοθεραπεία και πρόεδρος της PSOGI και ο Dr. Αντώνιος – Απόστολος Τέντες, πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την ESSO και την ESPM στην κυτταρομειωτική χειρουργική και στην περιεγχειρητική ενδοπεριτοναική χημειοθεραπεία.

Η επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου είναι
https://voyagertravel.gr/microsites/hipec/

Κυτταρομειωτική χειρουργική και περιεγχειρητική ενδοπεριτοναϊκή χημειοθεραπεία στον τοπικά προχωρημένο γυναικολογικό καρκίνο (web event) (15/5/2021)