Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 12ου Παγκρήτιου συνεδρίου Μαιευτικής και Γυναικολογίας που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαΐου στα Χανιά.

Το 12ο Παγκρήτιο συνέδριο Μαιευτικής Γυναικολογίας διοργανώνεται από τη ΜαιευτικήΓυναικολογική εταιρεία Κρήτης σε συνεργασία με τη Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου στις 28 και 29 Μαΐου του 2022, στα Χανιά της Κρήτης. Σκοπός του επιστημονικού αυτού συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Μαιευτήρων Γυναικολόγων, των Ιατρών άλλων ειδικοτήτων, των Μαιών και των Φοιτητών για τις εξελίξεις στην πρόληψη- διάγνωση- αντιμετώπιση των μαιευτικών και γυναικολογικών παθήσεων που συναντάμε στην καθ’ ήμερα κλινική πράξη. Η πλούσια θεματολογία του συνεδρίου καλύπτεται από διακεκριμένους ομιλητές με γνώση και εμπειρία στα σχετικά αντικείμενα που προέρχονται από τα ελληνικά πανεπιστήμια, τα νοσοκομεία της Κρήτης και τον ιδιωτικό χώρο.

Η Μαιευτική- Γυναικολογική Εταιρεία Κρήτης ιδρύθηκε το 1992 στο Ηράκλειο και συμπληρώνει φέτος τα 30 χρόνια λειτουργίας. Έχει οργανώσει διάφορα σεμινάρια, ημερίδες και άλλες επιστημονικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τις Μαιευτικές- Γυναικολογικές Κλινικές των Νοσοκομείων της Κρήτης. Εκ μέρους του Δ.Σ. της εταιρείας και της οργανωτικής επιτροπής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους διακεκριμένους προέδρους και ομιλητές του συνεδρίου. Η παρουσία σας θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

12ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας (28-29/5/2022)