Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία σας προσκαλεί στην 29η Ειδική Σύνοδο που διοργανώνει στη Λάρισα στις 7-9 Οκτωβρίου 2022, συνεχίζοντας έτσι τη μακρόχρονη παράδοσή της σε συναντήσεις υψηλού επιστημονικού επιπέδου.

Οι εκδηλώσεις της ΕΜΓΕ, αποτελώντας πλέον θεσμό, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, Μαιών, καθώς και Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που σχετίζονται με τους τομείς της Γυναικολογίας και της Μαιευτικής, ενημερώνοντάς τους για όλες τις νεότερες εξελίξεις του τομέα μας.

Κατά τη διάρκεια της 29ης Ειδικής Συνόδου, καταξιωμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναπτύξουν θέματα Μαιευτικής και τη Γυναικολογίας, προς ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετική με τη σωστή παρακολούθηση, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία προβλημάτων που αφορούν την υγεία των γυναικών.

To προσεχές διάστημα θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα υποβολής εγγραφών αλλά και περιλήψεων εργασιών.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών: 7η Αυγούστου 2022.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχιζόμενη θετική σας ανταπόκριση και την ενεργό συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Αλέξανδρος Ροδολάκης

Πρόεδρος Ε.Μ.Γ.Ε.

Αλέξανδρος Δαπόντε

Πρόεδρος 29ης Ειδικής Συνόδου Ε.Μ.Γ.Ε.

29η Ειδική Σύνοδος ΕΜΓΕ (7-9/10/2022)